Deri Böceği İlaçlama


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/bocekilaclamaistanbul.net/httpdocs/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56

Deri böceği, ergin böcekler, 7 ile 9 mm olgun larva, 11 ile 13 mm larva sarımsı kahverengi renkte, vücudu kıllarla kaplıdır. Vücut sonunda uzun bir kıl demeti bulunmaktadır. Kışı ergin olarak genellikle ağaç kabukları altında geçirirler. Mayıs ve Haziran aylarında uçarak, depo gibi alanların etraflarına yumurtalarını bırakırlar. Yaklaşık olarak 10 ya da 15 günde açılan yumurtaların içinden çıkan larvalar etraftaki gıdalarla beslenirler.

Deri böceğinin bir diğer adı da uyuz böceği olarak geçmektedir. Bu canlılar, insanlarda deri altında girerek, uyuz hastalığına neden olmaktadır. Bu rahatsızlık bir çeşit deri hastalığı olup, inanılmaz rahatsızlık vermektedir. Bu rahatsızlığa yakalanan kişilerde sürekli kaşıntı oluşmaktadır. Deride, yırtılma ve pis akıntılı irinler meydana gelmektedir.

İnsan derisinde bu kadar sıkıntı veren rahatsızlıkların yaşanmaması için mutlaka deri böceği ilaçlamasının yapılması gerekmektedir. Bu nedenle, mutlaka belirli zamanlarda ilaçlama uygulamaları yapılmalıdır. Bu uygulama, kişilerin kendi başlarına yapabilecekleri uygulamalar değildir. Mutlaka uzman firmalar tarafından yapılması gerekmektedir. Bu anlamda, firmamıza sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Karasinek İlaçlama başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Rating: 1.0/5. From 10 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Leave a Reply